2014-03-07 09:20:40• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Skorpió - Munkahelyet szeretne váltani

Napi horoszkóp március 7-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Pénzügyi téren sokat remélhet, elsősorban a társa vagy az üzlettársa jóvoltából. Persze ez nem jelenti azt, hogy a saját ötleteit sutba kellene vágnia. Erői növekedőben vannak, a jelentősége nő. Akár a pozíciója is emelkedhet.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Az üzleti életben a változás az úr, ami egy nyugalmasságot szerető, a régi dolgokhoz ragaszkodó és alapvetően konzervatív Bikának szinte elviselhetetlen. A kapkodást mégis inkább kerülje el! A szokott nyugalmával többre mehet.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

A tavasz elején jó lehetőségei adódhatnak arra, hogy a helyzetét megerősítse a munkahelyén, sőt, akár magasabb pozícióba is kerülhet. A mai napon az ügyintézés is könnyebben mehet: a hivatalnokok ma kezes bárányok, minden engedélyt megkaphat.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Itt az ideje annak, hogy a dolgai irányítását a kezébe vegye. Minél inkább így tesz, annál kevesebb meglepetésben lehet része az elkövetkező időben. Igaz, a változások még önt is meglephetik, de alkalmazkodó készsége maximális.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

A lelki stabilitása mintha a múlté lenne. Össze-vissza ugrál, kapkod, maga sem tudja, hogy mit akar. Jó lenne, ha lenyugodna kissé. A mai napon inkább ne folytasson döntő tárgyalásokat. Halassza el, mentse ki magát.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

A nyilvánosság házában járó Nap segít most önnek abban, hogy átértékelje a kapcsolatait. Sok múltbeli esemény egyszerre mélyebb értelmet nyerhet az életében. Tisztábban lát összefüggéseket, megért történéseket.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Az üzleti és szerelmi ügyekről jobb lenne, ha most egy árva szót sem szólna. Ha ma este baráti társaságba megy, boros fejjel könnyen kikotyoghat titkokat, melyekről jobb lenne hallgatnia. Inkább ne igyon, ha így hat önre az alkohol.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Munkahelyet szeretne váltani, olyan helyre vágyna, ahol kevesebb a kötöttség, ahol szabadabban mozoghat, ahol több önállóságot kaphat. Egyelőre még csak a körülnézésnek van itt az ideje. Hogy majd tudja, merre induljon el.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Munkás időszakra számíthat, de meg is lesz a jutalma: hamarosan nagyobb pénz állhat a házhoz. Nemcsak a saját, hanem a családtagjai pénzügyeivel is többet kellene foglalkoznia. Most az ő pénzüket is megszaporíthatja, nemcsak a sajátját.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Azt mondják, aki szerencsés a kártyán, az vesztes a szerelemben. Hát ön most ugyancsak így érezheti magát. Ám ez talán azért is így van, mert az anyagiasság miatt elnyomja a saját érzéseit. Ha ezen változtat, fordulhat a kocka.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Jól teszi, ha ezt az időszakot a kapcsolatépítésre használja fel. Minden ismeretség, amit mostanában köt, előbb-utóbb a hasznára lehet. Ön is legyen bőkezű azokkal, akik önt támogatják! Ha szeretik, az is önt erősíti.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

A jegy szülöttei egyik sikert arathatják a másik után. Az emberek vonzódnak önhöz, amit a jegyében járó Napnak és Neptunusznak is köszönhet. Most mindenkit elbájol, kenyérre ken, elvarázsol. Éljen a lehetőséggel!

Napi horoszkóp
Astronet.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: